J4 (2F): CB BALAGUER – CB LLEIDA

equips temporada 2012 2013 4 20121014 1106327647

El C.B. Balaguer guanya a casa la seva segona victòria de la Interterrial A-2 contra el C.B. Lleida “B” per un ajustat 53-51. Les balaguerines van sortir molt fortes al primer quart, però les visitants es van refer i van estar tot el partit per davant en el marcador. La poca agressivitat en defensa i els contraatacs de l’equip visitant van fer que manes en el marcador fins a arribar als 11 punts de diferència al final del 6é quart. Amb un 38-49 a favor de les visitants les de Leyva van imposar una defensa molt més dura i més agressiva, fet que va ajudar a que les visitants perdessin moltes pilotes i les locals aprofitaven els errors per sortir en contraatac. Al final un parcial de 15-2 a favor de les balaguerines donà la victòria a l’equip de casa després de anar tot el partit per darrera en el marcador. Cal destacar la gran actitud defensiva dels dos últims quarts deixant a l’equip visitant amb tan sols 2 punts i un gran encert en atac amb 15 punts, dels quals els últims 3 punts van ser un 2+1, que van donar la victòria final. La màxima anotadora del partit va ser la jugadora balaguerina Velasco, N. amb 17 punts.