Sortida al Palau Blaugrana

Sortida al Palau Blaugrana

barcelona-real-madridUs informem de que el proper 30 de Desembre realitzarem una sortida al Palau Blaugrana de Barcelona, per assistir al partit de lliga regular entre el Barça Regal i el Real Madrid.

La sortida està organitzada inicialment pels jugadors del club, doncs disposem de 55 entrades i en un partit d’aquesta importància i interès volem prioritzar als nostres jugadors. D’aquesta manera es ficaran a la venda 45 entrades, reservant-ne 10 per membres de la junta directiva i entrenadors, que serien els encarregats de vetllar per la seguretat dels jugadors.

El preu de la sortida és de 40€ per persona i inclou:

– Entrada al partit.

– Autobús d’anada i tornada des de Balaguer.

– Entrada a la pista de gel

.

 

 

El període d’inscripció és del 26 de Novembre al 12 de Desembre, i es portarà un rigurós ordre d’inscripció. Per fer efectiva aquesta inscripció, s’ha de dur l’autorizació adjunta signada i els diners. Passat aquest periode, i en cas de que encara sobressin entrades, s’obriria un segon període per incloure a pares i acompanyants, al mateix preu que els jugadors, però sense entrada a la pista de gel.

Dins d’aquest periode, els dies disponibles per apuntar-se són els dilluns i els dimecres, de 19’30 a 21’00, en aquest horari es trobarà el coordinador del club per recollir les inscripcions i resoldre dubtes que tingueu.

Igualment, restem a la vostra disposició al mail info@cbbalaguer.com, al Twitter @CBBalaguer o a  Facebook.com/ClubBasquetBalaguer 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 4 =