J8: Restaurant Can Pere Balaguer – Himesa Sallent

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

CB BALAGUER  64  –    HIMESA SALLENT    56

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718Quarta victòria consecutiva del CB Balaguer a la lliga de segona categoria femenina. Les Balaguerines van començar adormides, fruit de l’horari poc habitual de joc, en diumenge al matí.  Al minut 8 de partit el Sallent dominava per un clar 9 a 18. Defensa molt tendra del Balaguer i mala lectura ofensiva donava avantatge al l’equip Bagenc. Un parcial de 5 a 0 col·locava l’electrònic en 14 a 18 per les visitants al final del 1r quart. Al segon quart el panorama va canviar i un resultat de 17 a 10 ens situava amb un avantatge de 3 punts al descans 31 a 28. Gràcies a la superioritat en el rebot i en el joc interior vàrem poder capgirar el marcador.

A la repressa mica en mica vàrem augmentar les diferències tot i no tenir un joc massa fluid i mancat de ritme davant un Sallent molt treballador i que mai es va donar per vençut.

Al final victòria local per 64 a 56.

El proper rival serà el CB Corbera, partit de màxima dificultat ja que ens enfrontarem a un dels principals candidats a l’ascens.