Sisvial CB Balaguer A – Proncat CB Esparreguera B

SISVIAL CB BALAGUER A  “64” –

PRONCAT – C.B. ESPARREGUERA B “60”

Primera victòria per el Balaguer a 2a Catalana

El Sisvial Balaguer va aconseguir la seva primera victòria de la temporada, a casa, contra el CB. Esparreguera B. Desprès de dos jornades perdent als últims instants de partit, aquest cop els Balaguerins van saber patir i aconseguir que la primera victòria es quedés a casa.

El partit va començar molt igualat, 14-14 a la fi del 1r quart. Però va ser al segon quart quan el Balaguer va dominar al marcador, gràcies a una bona defensa i opcions ben escollides en atac, arribant a guanyar de 12 punts de diferència 31-19. Però en els últims instants del 2n quart, una sèrie de precipitacions en atac dels locals van propiciar que l’Esparraguera tornés a enganxar-se al marcador 31-27.

Els Balaguerins van tornar a sortir a la represa amb ganes d’emportar-se el partit, i van tornar a agafar avantatge al marcador 51-43 gràcies a l’encert en atac, però un parcial de 0-10 només començar l’últim quart, 53-53, feia preveure que el partit es decidiria als instants final.

I així va ser, on el Balaguer va ser més constant, i tot i l’encert des de la línia de 3 punts dels visitants, els balaguerins van afiançar la primera victòria de la temporada.

La pròxima jornada visiten la pista de la U.E. Sant Cugat 9è classificat.