CN Terrassa – Cudós Consultors CB Balaguer

CN Terrassa 58-53 Cudós Consultors CB Balaguer

Visita a la pista del CN Terrassa, un dels equips més en forma de la categoria i que encara no coneix la derrota.

El Balaguer va plantejar un partit seriós, amb una defensa que mirava de eliminar els seus punts forts, la bona circulació de pilota i l’encert exterior. L’inici va ser un intercanvi constant de cistelles, el Balaguer, amb atac elaborats aconseguia anotar amb molta dificultat, mentre que el CN Terrassa veia com l’encert exterior les mantenia al partit, que faria que arribessin al descans amb un 28-23.

A la represa un Balaguer molt endollat capgiraria el partit, amb un parcial de 3-14 fins a arribar a manar de sis punts de diferència, però a falta de quatre minuts del 3r quart, l’expulsió per una antiesportiva i una tècnica, d’Anabel Ticó capgiraria la tònica del partit.

Les visitants, malgrat donar tot el que tenien, notaven l’absència d’aquesta jugadora, i el Terrassa tornaria a entrar al partit, amb un final ajustat a cara o creu, les del Vallés van estar més encertades i s’eduïren una lluitada victòria.

La setmana vinent rebem al Cornellà, un altre equip en forma que acumula dues victòries i una derrota. Partit clau doncs el proper dissabte a les 18:30 al Primer d’Octubre on l’equip mirarà de sumar la tercera victòria de la temporada.