Quarts de final: CB Calaf – Bonet Cars CB Balaguer

CB Calaf 48 – 29 Bonet Cars CB Balaguer

Tornada dels quarts de final, on el Balaguer havia de remuntar un desavantatge de 14 punts si volia ser a la final a quatre. El partit va començar amb un clar control local, el Balaguer no estava del tot posat, i el Calaf va sortir amb una intensitat molt elevada, que situava un escandalós 17-2 al marcador al minut 8. La primera part va seguir amb la mateixa tònica, un Calaf molt posat i un Balaguer al que no li sortien les coses, s’arribava al descans 14-34 i la diferència era ja insalvable. Durant la segona meitat les coses es van igualar, molts pocs punts, però el Balaguer estava més sòlid en defensa, finalment 48-29 i serà el CB Calaf el que serà a la F4.

Últim partit d’una temporada difícil, on amb un equip majoritàriament format per cadets i júniors de primer any s’ha fet un molt bon paper a la fase regular, competint gairebé tots els partits i guanyant-ne algun d’impensable. El que heu après com a jugadores aquest any és moltíssim, i us servirà de cara els propers anys, a seguir treballant i gaudint que el bàsquet encara no ha acabat!