J17: Cervera Mobel Linea – CB Balaguer

CERVERA MOBEL LINEA VERD 75 – 63 CB BALAGUER

Avui els hi hem regalat el partit durant els primers vint minuts. La precipitació, els errors no forçats, les pèrdues de pilota, el rebot, en general tot, uns primes dos quarts per oblidar. Si a tot això i afegim l’agressivitat (mes forts que nosaltres) dels nois del Cervera i la nostra tendresa el resultat es el que es. La segona part ha canviat una mica la decoració, llavors ens ha faltat una mica d’encert de cara a cistella, resumint crec que podíem haver guanyat aquest partit. En algunes fases del partit (segona part, tercer període) s’ha vist a l’autèntic cadet del Balaguer.

Primer període parcial de 18 – 11 tal com he comentat una cadena de desencerts ens han condemnat a la pèrdua del quart.

Segon període parcial de 26 – 17 igual que l’anterior, tot el que fèiem o fèiem malament, un parcial de 0-11 els últims tres minuts ha deixat el marcador molt complicat de cara al final del partit.

Mitja part parcial de 44 – 28, menys 16 difícil però no impossible per tant ho comentem i sortim a pel partit.

Tercer període parcial de 16 – 20 millor molt millor tant sols la manca d’encert de cara a cistella no ens ha permès igualar el marcador.

Quart període parcial de 15 – 15 ho hem intentat però no h a pogut ser, una llàstima a estat un partit entretingut tot i la manca d’encert i els regals de la primera part del mateix.

Be, això s’acaba, l’any que ve mes i si es pot millor, no deixeu de fer basquet/esport es bo per tot. Bon estiu i bones vacances.