Presencia balaguerina a les seleccions catalanes

Presencia balaguerina a les seleccions catalanes

L’entrenador del sènior femení A, Sergi Llurba, està formant part aquesta temporada 2015/16 de l’Staff Tècnic de la selecció catalana mini masculina.

Sergi Llurba va arribar al club fa quatre anys portant el sènior femení A i el júnior masculí. La seva trajectoria al club és admirable, en el primer any va aconseguir el subcampionat territorial amb el júnior masculí i al llarg de tres anys amb el primer equip femení del club va aconseguir passar de ser un equip que lluitava per mantenir categoria a Segona Catalana a aconseguir l’ascens a Primera,. Aquesta temporada, un cop acabada la primera volta el sènior femení A es troba fora de les posicions de Play-Out i l’equip realitza un joc alegre, intens i vistós que fa gaudir als afeccionats que sovintegen les graderies del Poliesportiu. 

A banda del Sergi, els joves entrenadors del club Carlos Garcia, del Júnior Interterritorial i Joan Mateu del Júnior Femení també han estat col•laborant i formant part dels entrenaments de la selecció mini masculina, juntament amb l’exentrenadora del club i jugadora del senior femení A, Aida Bondia, que ha estat també amb la selecció mini femenina.

La valoració de tots és molt positiva, afirmen que és una gran experiència poder compartir moments a pista amb jugadors amb tant talent i destaquen l’aprenentatge que reben de les sessions.

 

 

Selecció Catalana Mini Masculina 2015/16

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11 − seven =