J13: Bonet Cars CB Balaguer – CEP Vallfogona

Bonet Cars CB Balaguer 48 – 55 CEP Vallfogona

Derbi intens el que es va viure dissabte passat al poliesportiu de Balaguer. Les locals, molt conscients de la necessitat de sumar una victòria per tal d’aconseguir la 5a plaça del grup van sortir endollades al partit, un pèl toves en defensa però correctes en atac. Va ser a segon període quan les locals van començar a augmentar la intensitat i van aconseguir el millor parcial de partit, jugant ràpides en atac després de bones defenses feien que s’arribés al descans amb una distància de 7 punts, 29-22.

La segon part no va començar de tot malament per les balaguerines, espesses en atac però que des de la defensa aconseguien aguantar el marcador. Però la manca de ritme a l’hora de treure la pilota feia presagiar que alguna cosa no anava bé, i va ser al darrer període quan hi ha haver una davallada general i es van deixar escapar 8 punts de marge que es tenien a l’inici de l’últim quart i després d’un sorprenent 13-26, el partit se les emportarien les de Vallfogona, que van ser més constants durant els 40 minuts de partit.

Un lamentable succés que ens ha de fer reflexionar com a equip.