Play-off: CB Balaguer – CE Maristes

temp2013-2014 10 20131106 1501792223

temp2013-2014 10 20131106 1501792223CB Balaguer 66 – CE Maristes 16

Tot i el resultat, mal partit del júnior femení davant, un cop més, un Maristes Montserrat molt inferior.

Es va sortit a pista molt adormides i això va fer que fins al minut 5 del primer quart el marcador fos d’un 0-2 a favor de les visitants.

En quan vam ficar el ritme que necessitem es va començar a veure la diferència de nivell que separa els dos equips. En pocs atacs, ens vam allunyar ràpidament i vam sentenciar el partit abans de la mitja part. Malgrat tenir el partit a la butxaca en 10 minuts, NO vam estar concentrades, NO vam treballar com treballem als entrenaments, NO vam jugar ordenades en atac i NO vam moure la pilota amb agilitat.

Aquestes dues victòries davant el Maristes a quarts de final fan enfrontar-nos a un equip molt seriós i millorat com és el C.B.Lleida. Cal un bon treball aquesta setmana i anar dissabte al difícil camp de Cap-pont més preparades que mai! Ànims equip, que això ja s’acaba!