J11: Flor Vimbodí Pardinyes – CB Balaguer

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE 47   BALAGUER 89

I l’actitud ?

Partit a l’hora del cafè i la sobretaula que tot i el resultat (+ 42) ens ha deixat un mal sabor de boca. Mal sabor que ha esdevingut per la poca actitud per part dels jugadors del Balaguer, en part motivada per les decisions arbitrals (no ha deixat content a ningú) i en part motivada per la diferencia entre els dos conjunts (avui per avui bastant gran).

Dir que els nois de Pardinyes han fet un partit molt seriós i lluitant totes les possessions, cosa que no es pot dir dels nois del Balaguer que com he comentat avui l’actitud ha estat negativa.

Si, hem guanyat de 42 de diferencia, però no hem “xalat” jugant a basquet, ens hem passejat per la pista, la diferencia avui tant tècnica com tàctica entre els dos conjunts i l’encert de cara a cistella per part dels jugadors del Balaguer han estat determinants per l’amplia diferencia al marcador. Destacar l’encert avui del nostre jugador Xavier Blanch amb 27 puntets i l’ajut dels infantils Castillo i Camara.

Els primers 10 minuts amb un parcial de 11-22 han estat molt soporífers amb moltes errades i poca concentració, ni un temps mort ens ha fet reaccionar.

Els següents 10 minuts amb un parcial de 15-20 iguals als anteriors o pitjors.

Mitja part 26-42 la claredat del marcador no era palesa damunt la pista, avui ni la xerradeta els ha activat.

Tercer període parcial de 13-22 igual que els primers 20 minuts, avorrits.

Últims 10 minuts parcial de 08-25 tot i ser el mes espectacular tant sols hem fet rutllar mes ràpid la pilota i hem endurit una mica en defensa.

La setmana que ve contra el Borges a les 12,30 hores el dissabte i al camp de Torregrossa (sala esp. El Graner)