Mini Masculí Vermell – Cal Xirricló CB Balaguer

Mini Masculí Vermell – Cal Xirricló CB Balaguer


El Cal Xirricló CB Balaguer és un dels equips del club que més il·lusió desprèn, ple de jugadors amb molt talent i el que és més important, amb moltes ganes d’aprendre, de millorar i de treballar i entrenar. En el seu dia a dia, es pot veure com van creixent com a jugadors i com a persones sense perdre mai aquesta febre de bàsquet que els caracteritza.

 

 

L’entrenadora:  JÚLIA ALTISENT 

Com és el teu equip? És un equip de nois entre 10 i 11 anys, que ja fa un parell d’anys que juguen junts. Els agrada l’equip al que pertanyen, i gaudeixen dels seus companys. Se’ls nota també que gaudeixen del bàsquet i sobretot es reflecteix en els entrenaments. En general, tenen molt bona relació tot i venir de diferents escoles, i s’ho passen genial junts.

Quins objectius us heu marcat aquesta temporada? Són uns nois que els agrada molt aprendre, innovar i observar. Ens hem marcat bàsicament el treball en equip, creiem que és la part més important i s’ha d’aprendre en aquestes edats ja que són petits i és més fàcil que assoleixin les coses. D’altra banda, també millorar la tècnica individual que, si més no, ve acompanyada d’un joc en equip. Finalment i no menys important, gaudir dels partits i els entrenaments dels quals podem aprendre molt.

Què és el millor d’entrenar al CB Balaguer? Parlant com entrenadora i com jugadora, és un moment del dia per desconnectar i centrar-te només en bàsquet, és molt gratificant. Conèixer gent nova, noves amistats, i sobretot, aprendre dels que ja fa temps que estan al davant d’un equip.

Què n’esperes dels jugadors que formen part de l’equip? Espero que aprenguin moltes coses de bàsquet, de mi, dels entrenaments, i de tots els partits, tant les derrotes com les victòries. M’agradaria que seguissin creixent com a equip, i poder dir que aquest grup es fa fort i està molt compenetrat d’aquí uns anys.
També m’agradaria que acabessin l’any plens d’alegria i de força, que els porti a venir l’any que ve encara més motivats e il·lusionats, el bàsquet és sorprenent.

Quina és la teva millor experiència com a entrenadora? No és ben bé una experiència, sinó una anècdota. En el segon any com a entrenadora d’escola, estàvem fent entrades. Sempre hi ha la típica dificultat de les entrades per l’esquerra, els passos, com tirar, etc. Un dels nens em va venir molt preocupat i apartat de la resta i em va preguntar: “l’àrbitre li donarà la pilota als altres si vaig per l’esquerra però tiro amb la dreta? És que no em surt”. Va ser molt graciós tot plegat.

Una entrenadora: Susana Martínez

Viatjaries amb l’equip a: Los Ángeles

Un somni: Poder veure a primera fila un partit molt ajustat de l’NBA

Equip professional preferit: Lakers

 

 

El jugador:  JOAN PEDRA

Com és l’ambient dins del vestidor? Fer vestidor és una part molt important dins l’equip, ja que jo per exemple em faig molt més amb la gent que es dutxa i ens quedem petant la xerrada. L’ambient és molt alegre i sempre estem fent ruqueries. Crec que és una bona opció la relació al vestidor, ja que agafes mola més confiança amb els companys d’equip.

Parla’ns dels teus entrenadors… Fa 3 anys que jugo a bàsquet, i m’ha entrenat la Susana, el l’Albert i la Júlia. La Susana era el meu primer any i va ser una bona entrenadora. L’Albert ens renyava força però és una cosa que m’agrada. El darrer any, m’està entrenant la Júlia. Ella crida molt als partits i no s’assenta mai, sempre camina d’un costat cap a l’altre. Alguna vegada, caldria que ens renyés una mica més, però de moment la temporada avança molt bé.

Què és el millor de jugar al CB Balaguer? M’agrada molt conèixer gent nova que no va amb mi a l’escola i que només la veig quan jugo a bàsquet. És molt divertit poder fer equip i m’agrada poder corregir errors. Per acabar, també m’agrada molt compartir equip amb el meu germà, perquè va millor pels meus pares i m’agrada que pugui veure i aprendre de mi. Una cosa que també m’agrada és l’ambient en els sopars de final de temporada i el moment en què donen premis de reconeixement a diferents jugadors.

Què n’esperes d’aquesta temporada? Espero conèixer nous equips i nous rivals, i si podem intentar quedar primers de la lliga. També hem de millorar la nostra actitud, no enfadar-nos si perdem i despertar al principi dels partits i no al final. El més important, millorar com a equip i seguir progressant amb el bàsquet.

 

Quina és la teva millor experiència com a jugador/a? Un cop en un partit, quedava molt poc temps i vaig decidir tirar un triple des de gairebé mig camp. Vaig encertar-lo i va ser impressionant, ningú s’ho creia.

Un jugador professional: Stephen Curry
Un jugador/a del Senior A: Lucia
Viatjaries amb l’equip a: Londres
Un somni: Arribar a ser jugador de la NBA
Equip professional preferit: Golden State Warriors 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × four =