J10: Bonet Cars CB Balaguer – Sedis Fustes Grau

Bonet Cars CB Balaguer 58 – 53 Sedis Fustes Grau

Sisena victòria del Bonet Cars, contra un Sedis que venia de guanyar quatre partits contra equips amb molt nivell. Les locals, marcades per les baixes de la Mireia i l’Anna Torres, van realitzar un partit molt seriós i intens.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips, cap dels dos semblava escapar-se, però les ganes i la intensitat que posaven les locals, feia preveure alguna cosa. Les visitants, que al segon període se’n van anar de 9 punts de diferencia van veure com les de Balaguer les atrapaven, basades en una gran defensa i amb un bon atac, anant al descans un punt per sobre, 30-29.

A la represa les de la Noguera menys posades en el partit van veure com un molt bon Sedis se n’anava al marcador, aconseguint un parcial de 6-17. En l’últim i definitiu període, les pirinenques es van posar a 12 punts de diferència a falta de 9 minuts pel final, aparentment insalvable. Aleshores, un canvi en la intensitat per part de les locals, i un molt bon moviment de la pilota en atac van fer l’impossible, remuntar els 12 punts amb un parcial final de 5-22 que situaria el marcador 58-53. Victòria de molt mèrit.

Agrair a les jugadores l’esforç durant el partit i felicitar-les per l’immens partit realitzat, de la primera a la última, lesionades incloses.