J9: Natural Òptics Balaguer – Sícoris Club

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471

CB BALAGUER 69    SÍCORIS CLUB 48

Nova victòria del CB Balaguer a la lliga Junior Territorial. Els primers 20 minuts de joc van ser del millor bàsquet que han practicat els joves de la Noguera durant aquesta temporada. Ràpids contraatacs, bones defenses, control del rebot, bona selecció de tir contra la zona plantejada pel Sícoris… per cloure el 2n quart amb un clar 39 a 21. En canvi, a la repressa el panorama va canviar i molt. El Sícoris va apretar en defensa i el Balaguer es va deiixar la intensitat i la concentració al vestidor encaixant un parcial de 0-13 que donava opcions a un Sícoris que es jugava la classificació per a la 2a fase i situava l’electrònic en un perillós 45 a 38. Al darrer quart, les coses van tornar al seu lloc i novament , els balaguerins, centrats en el seu joc van desplegar un gran joc per situar el parcial en un 22 a 10 i el 69 a 48 final.

Cal millorar la concentració durant els 40 minuts i ser més equip. Estar més units en els moments delicats en farà forts en la segona fase. Si no ho fem, ens perdrem com a equip.

La propera setmana visitem al segon classificat, el CB Tremp, amb liderat en joc però amb la classificació assegurada desde fa unes quantes jornades.