J10: CN Tàrrega – Restaurant Can Pere Balaguer A

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718CN TÀRREGA 32   CB BALAGUER  56

Cinquena victòria del CB Balaguer a la lliga de 2a catalana femenina. Derbi lleidatà molt travat amb un joc poc vistós i amb molts contactes. El CN Tàrrega va mostrar ser un equip molt lluitador i un digne rival. Esperem que tinguin molta sort en la resta de campionat. 8 a 15 i 9 a 17 situaven un clar 17 a 32 al descans. Sense fer un joc massa fluid, les de la noguera teneien suficient ambjuna bona defensa i la seva superioritat tècnica davant les rivals. A la repressa un parcial de 9 a 9 al tercer quart, amb moltes imprecisions i mal joc dels dos equips. Un 6 a 15 al darrer quart col·locava el 32 a 56 final en un partit sense massa història on l’important era  aconseguir una nova victòria en una lliga tremendament igualada. El proper partit, de màxima dificultat ja que rebem al segon classificat, el Molins de Rei. Un equip veterà amb molta qualitat i que segur serà una prova per comprovar el nostre nivell de joc.