J9: JAC Sants B – Gamma Farré CB Balaguer

JAC Sants B 67 – Gamma Farré CB Balaguer 62

Mal inici de partit, donant moltes facilitat en defensa que els locals van aprofitar agafant una renda de 10 punts en els primers minuts, finalment l’encert va permetre arribar al final del primer període amb igualtat.

El segon quart va ser molt similar al primer, badades defensives, en atac no jugàvem a res, fluixos en la sortida de pressió etc.. Tot hi així els locals no van poder marxar en el marcador, al descans 34-32.

La segona part va tenir dos cares la primera amb una bona circulació de pilota i trobant avantatges en l’1×1, en aquest període tot hi la millora en el joc no vam tenir l’encert habitual i nomes vam recuperar 6 punts, 43-47. I l’altra cara la de l’últim quart, males decisions, egoismes, precipitacions tot plegat va fer que els locals s’enduguessin la victòria en el que va ser el pitjor partit dels júniors aquesta temporada.