J7: CB Balaguer – Morabanc Andorra

J7: CB Balaguer – Morabanc Andorra

CB BALAGUER   54 – 59   B C MORABANC ANDORRA     

 

Derrota que no hi contàvem.

La manca de concentració i la precipitació en alguna fase del partit mes les faltes personals han estat les principals causes de la derrota d’avui en front de l’Andorra.

Ha estat una llàstima, perquè a priori el partit es tenia que haver guanyat, ha estat un partit molt lluitat per ambdues parts i amb una quantitat de faltes personals per al dos equips extraordinàries (34 Balaguer i 31 Andorra).

El primer període un parcial de 14 – 08 favorable al Balaguer i tot mes o menys controlat.

El segon període un parcial de 12 – 23 favorable a l’Andorra, la concentració, la precipitació i les faltes ja començaven a fer-se notar.

Mitja part parcial 26 – 31 de moment tot per decidir, ens calia una mica de serenitat i saber córrer quant calia córrer i frenar quant calia frenar (fàcil de dir i difícil de fer), ho comentem hi sortim animats i amb moltes ganes.

Tercer període un parcial de 18 – 05 favorable Balaguer, tot lo comentat al vestidor ha sortit efectes a la pista, b en encarat el partit de moment.

Quart període un parcial de 10 – 23 per l’Andorra, la concentració, la precipitació i les faltes que ens han penalitzat molt han estat les causes de la derrota. Res mes tant sols resta felicitar a l’Andorra per la victòria.

Si no volem perdre el segon lloc a la classificació caldrà guanyar a Seròs, es factible no fàcil però ho intentarem el diumenge 22/11/2015 a les 12,15 hores.

 

FEU BASQUET – VISCA EL BASQUET

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11 − five =