J9: CEP Vallfogona – Natural Òptics Balaguer

temp2013-2014 4 20131106 1389126342

temp2013-2014 4 20131106 1389126342CEP Vallfogona 48 – Natural Òptics Balaguer 59

Partit intensíssim els 40 minuts, ni que el resultat pugui dir una altra cosa, ha costat molt treure el partit endavant.

Les jugadores del Balaguer han sortit a pista molt motivades, i amb una defensa molt intensa en la sortida de la bola que posava en problemes les jugadores del CEP. En el segon quart a causa que El CBB s’ha carregat molt amb faltes personals les jugadores han baixat un punt d’intensitat, i això s’ha reflectit amb el parcial, 19-11 pel Vallfogona que feia que s’arribés amb un 28 – 26 per les locals al descans.

A partir del descans les jugadores han tornat a la intensitat inicial i han tornat a agafar la iniciativa al marcador. En l’últim període dos triples gairebé consecutius del Vallfogona les ha posat un punt per sobre a falta de tan sols 4 minuts per acabar el partit, però aleshores han aparegut els nervis i les de la capital de la Noguera han millorat la defensa, impedint cistelles dels locals. Finalment amb un 2+1 que ens posava a 5 per sobre a falta de menys d’un minut s’ha trencat el partit i en un últim minut espectacular s’ha realitzat un parcial de 0-8 que ha donat la victòria final a les de Balaguer.

Aquest resultat permetrà que el Balaguer disputi la fase d’accés a Interterritorial a falta d’un partit per finalitzar aquesta primera lliga, i alhora, el cadet femení segueix estant juntament amb el júnior masculí i el sènior femení com a equips invictes del club.

El pròxim partit es disputarà dissabte 14 a les 11.00 al Poliesportiu contra el C. B. Bellpuig.