J9: CENG Artesa – CB Balaguer

temp2013-2014 17 20131106 1235842150

temp2013-2014 17 20131106 1235842150CENG 47 – C.B.BALAGUER C 63

Partit corresponent a la novena jornada on s’ens presentava un gran repte per davant. Anàvem a la pista del segon classificat amb quatre baixes per diferents motius i nomes set jugadors de camp per tant era un matx complicat, però aquest equip com mes difícil es el partit mes es supera va fer un gran partit de principi a fi. En el primer quart despres de estar 5 minuts en que els dos equips estaven frescos i la defensa primava envers l’atac es vam despertar i vam col.locar un parcial de 4-15 que establia una diferencia de +10 al final dels 10 primers minuts, a partir d’aquí les diferencies no van baixar dels nou punts al llarg del segon quart al igual que en el tercer període. En l’últim quart dos triples per començar van fer que la reacció dels jugadors locals fos esteril i que la distancia entre els dos equips s’allargués fins als 14 punts. Bon encert des de la línia de 6’25 al materialitzar nou triples en tot el matx. Felicitar als nois del Balaguer pel partit tant seriós que van realitzar i a on la tasca que se’ls va encomanar per part de l’entrenador la van realitzar a les mil meravelles, em trec el barret davant dels meus jugadors pel partit ofert.