J9: CEP Vallfogona – CB Balaguer

RÚBIES -ABAT CEP VALLFOGONA B 55 – 38 CB BALAGUER

Novena jornada de la segona fase sènior femení B de Lleida. Partit que enfrontava al CEP Vallfogona B amb el CBBalaguer.

El partit va començar amb un els dos equips imposant nivell d’anotació alt i permetent cistelles fàcils. Tot i això, +3 per les visitants (8-11). Al segon quart, la defensa zona de les locals i el poc encert de les Balaguerines va fer que el partit arribes a la meitat amb un marcador de 21-19, favorable a les noies de Vallfogona.

En el tercer quart les noies de Balaguer amb un bon encert de la línia de tres, van voler ajustar la diferència al marcador amb un parcial de +2 per les visitants, i plantar-se en un tercer quart amb el marcador de 33-29.

Tot i el treball de les Balaguerines, en defensa i lluita pel rebot, no va ser suficient per poder-se endur la victòria cap a la capital.