J9: CB Balaguer – Penya Fragatina

Gamma Farré CB Balaguer 57 – 59 Penya Fragatina

Partit igualat en la 4a vegada que aquests dos equips s’enfronten aquesta temporada. El Fraga arribava líder però sabent que ja havien perdut contra nosaltres en el primer partit de lliga.

L’inici de partit va ser diferent al de l’última vegada, molt més igualat, amb intercanvi de cistelles i defenses no gaire intenses. Al 2n quart va continuar tot igual, amb menys encert per part dels locals, i on la defensa continuava absent amb 10 faltes entre tots dos equips en 20 minuts de joc. 24-29 pels aragonesos.

A la 2a part més igualtat de nou, el Fraga no aconseguia marxar al marcador, però obtenia 7 punts de diferència al final del quart que eren el màxim aventatge que havien tingut fins llavors. Els últims 10 minuts però, es va veure un partit força diferent, els de casa van sortir a per totes, amb molts canvis defensius que provocaven pèrdues de pilota visitants, així doncs 13-4 de parcial en 4 minuts per ficar-se al davant al marcador. L’igualtat va seguir fins al final de partit, dues cistelles seguides a la contra a falta en l’últim minut ficaven al Balaguer per davant. Temps mort dels visitants que aconsegueixen ficar un triple desde la cantonada per ficar-se dos a sobre. Un últim temps dels locals van buscar una jugada per un triple que no va entrar.

Així doncs tercera derrota de la temporada  contra el Fraga, dissabte que ve ens toca desplaçar-nos a Lleida on jugarem a les 12:30 al camp del Pardinyes.