J9: CB Balaguer – CB Balàfia

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

temp2013-2014 6 20131106 1210871923CB Balaguer’99 B 61 – CB Balàfia 64

El Balaguer va estar apunt de donar la sorpresa contra el líder invicte del grup aquest dissabte passat, però finalment no va poder ser.

El partit ja va començar amb un parcial de 14-2 pels locals, que va exigir una reacció als visitants, que van contestar amb un 2-17 per ajustar el partit ja acabat el 1r quart. Al 2n quart els de Lleida van aconseguir 9 punts d’avantatge que els nostres van aconseguir igualar. Les alternàncies van continuar durant tot el partit sense que cap equip aconseguís escapar al marcador. Tot i que el Balàfia intentava trencar l’atac balaguerí defensant amb una zona 1-3-1, els nostres jugadors continuaven amb un atac poc fluït però efectiu. En els últims segons l’equip va disposar d’un llançament de 3 punts que no va aconseguir ficar, i per tant no van aconseguir la pròrroga.

Finalment derrota per 3 punts contra el líder, però amb la sensació de que l’equip no va fer tot el que podia per endur-se la victòria.