J10: Penya Fragatina – CB Balaguer

temp2013-2014 11 20131106 1130831253

temp2013-2014 11 20131106 1130831253Penya Fragatina 62- CB Balaguer 66

Partit entre els dos primers classificats del grup 3 de la júnior territorial. Tot i que a nivell de classificació no es tractava d’un partit decisiu els balaguerins volien completar una primera fase sense cap derrota. Des de l’inici de partit els de la noguera no van renunciar al tipus de joc que han fet aquesta primera fase amb defenses intenses sobre la pilota i intentant córrer sempre que es pogués. La penya va aconseguir protegir molt bé la seva cistella estant tots dins de la zona de 3 punts. En el primer parcial del primer quart els nombrosos tirs fallats pels visitants van provocar que la penya agafés una petita avantatge que poc a poc es va anar reduint. Fins arribar al 13-11. Al descans s’arribava amb un 28-28 els fragatins amb un joc d’atac més lent i sempre iniciat amb el bloc directe sobre el base Español i a partir d’aquesta situació construïen l’atac. A la represa els de vermell van ajustar alguns aparellaments defensius fet que va provocar que els del Cinca no poguessin jugar tant còmodes, tot i això van ser capaços de anotar 2 triples a final de quart que van apretar el marcador. A final de partit 7 punts consecutius dels Balaguerins van decantar un partit que haurà servit per veure que ens trobarem aquesta segona fase que comença el dia 14 a l’espera de calendaris. Ara a disfrutar d’aquest primer lloc i a treballar per arribar més ben preparats a aquesta primera jornada.