J9: C.B. Balaguer – C.B. Torregrossa

temp2013-2014 9 20131106 1154406517

temp2013-2014 9 20131106 1154406517C.B. Balaguer 45 – C.B. Torregrossa 64

Bon partit de l’infantil del Balaguer malgrat el resultat.

Tercera vegada que ens enfrontàvem contra el Torregrossa aquest any, els anteriors partits van ser clarament favorables al Torregrossa tancant el marcador en tots dos partits. L’equip de la Noguera però va sortir molt motivat i ja al finalitzar la primera part 12-11 van veure com podien plantar cara.

En la segona part alguns errors en els marcatges defensius i precipitacions en atac van fer que el Torregrossa es distancies en el marcador 23-35. Tot hi que semblava que el partit estava sentenciat, els infantils del Balaguer van sortir molt motivats i fen unes grans defenses van aconseguir apropar-se en el marcador 41-48. En el últim període la ansietat i el cansament van fer que el Torregrossa s’allunyés un altre cop en el marcador amb el resultat final de 45-64.

Molt content per el partit i la concentració que van demostrar els nois durant el 90% del partit, tenim que corregir aquestes estones on perdem la intensitat ja que equips on tots son de 2n any i més grans físicament aprofiten aquestes avantatges.

Cal destacar la millora dels infantils que aquest cop si van plantar cara a un bon equip com és Torregrossa.