J3: Penya Fragatina – CB Balaguer

temp2013-2014 9 20131106 1154406517

temp2013-2014 9 20131106 1154406517Penya Fragatina 57- C.B. Balaguer 50

Derrota del de Balaguer en un partit disputat fins al final, on les baixes i el cansament van decantar la victòria per l’equip local.

Els nois de la Noguera van començar el partit nerviosos i amb por de cometre errors i van arribar a perdre per 8 punts de diferencia en la primera part. A partir del 3r quart els infantils van sortir molt més concentrats i intensos, gracies a una bona defensa i les bones decisions en atac van igualar el partit. A la mitja part el marcador era de 30-29.

En el 5é període l’equip va seguir fent les coses bé, vam realitzar un parcial de 8-2 arribant al 6é període 33-37, el següent quart vam seguir realitzant un bon partit però la falta d’encert 5 entrades fallades sols i les faltes per mans innecessàries ens van impedir marxar en el marcador. En el minut 27 el jugador num. 7 del Balaguer (Pol) es va lesionar fet que va provocar greus problemes per defensar als jugadors rivals físicament més grans, encaixant aixi un parcial de  12-4 en 5 min.

Els últims dos períodes vam seguir mantenint la igualtat en el marcador fins que el cansament va passar factura i Fraga va guanyar el partit.

Tot hi les baixes el jugadors del Balaguer van jugar amb una gran intensitat tot el partit i van donar una imatge molt millor que la de la jornada passada a Bellpuig.