J9(2F): CB CALAF – NATURAL OPTICS BALAGUER

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

Un triple sobre la botzina ens dona la victòria a Calaf

Partit amb dues cares molt diferenciades, la primera totalment pel Balaguer inclou el primer i segon període (marcador 25-38 pel Balaguer), la segona totalment pel Calaf inclou el tercer i quart període (marcador 34-22 pel Calaf). Aquestes diferencies son clares per les defenses plantejades pels nois de Calaf, durant la primera part el Calaf ha fet defensa individual, que el Balaguer ha pogut atacar còmodament ajudat per una defensa pressionant que ha sorprès al equip de casa, durant la segona part el Calaf ha plantejat una defensa zonal que els nois de Balaguer no han sabut atacar.

El joc interior de l’equip contrari ens ha tornat a fer molt de mal, avui el jugador numero 16 ens ha fet 27 puntets, tenim molts problemes per defensar aquest joc interior, ens falta cos i agressivitat.

Be, el partit ha començat com nosaltres volíem, els hem sorprès amb la nostra defensa pressionant cosa que ha fet que robéssim moltes pilotes i acabéssim fàcils contraatacs, el parcial ha estat de 13-20 pel Balaguer.

Segon període parcial de 12-18 també pel Balaguer, igual que els primers deu minuts, la sorpresa continuava.

Mitja part, tot be, relaxats, marcador favorable 25-38 es notava en l’ambient, però tant sols havíem fet la meitat dels deures.

Tercer període parcial de 18-11 pel Calaf, aquí la cosa canvia, ells plantegen una defensa zonal que nosaltres ens costa atacar, fem rotació de pilota (una mica lenta) no estem encertats amb el tir exterior, quant fem una bona rotació i volem penetrar fem violacions del reglament (passes), etc etc…

Quart període parcial de 16-11 pel Calaf, igual que l’anterior, però ha falta de 4 o 5 segons per acabar el partit, el Calaf disposa de dos tirs lliures (marcador 59-57 Calaf) falla els dos, agafem el rebot, els jugadors del Balaguer ben situats sobre la pista, arriba la pilota al jugador numero 15 (Xavier Blanch) que es planta mes enllà de la línea de 6,25 i clava un triple sobre la botzina que ens dona la victòria.

El resultat just, un empat, però tots sabem que no pot ser, avui ens ha tocat el premi de la victòria a nosaltres. Felicitar als dos equips, ja que cadascun amb les seves armes ens han fet gaudir d’un bon partit de basquet.

La setmana que ve, dissabte 12,30 hores a fora contra Cervera, equip que ens va derrotar clarament en el partit jugat a casa (57-76), treballarem per una nova victorià, els podrem sorprendre?.