J10 (2F) CB Pardinyes la flor de Vimbodi – Natural Óptics Balaguer

equips temporada 2012 2013 4 20121014 1171110985

Resultatequips temporada 2012 2013 4 20121014 1171110985

59-62

Partit molt disputat el que es va jugar el passat diumenge a la pista del CB Pardinyes, el bagatge fins el moment era victòria de l’infantil del Balaguer com a local de 6 punts a l’anada.

El partit va començar amb dos equips molt nerviosos i amb una anotació força baixa molts tirs fallats i amb moltes imprecisions en el joc.

En el segon parcial del primer període les coses no pintaven massa bé pels Balaguerins ambu n molt mal quart en defensa van permetre anotar 13 punts en 5 minuts als grocs.

En el segon període la millora en la recuperació de pilotes i la major agressivitat en el 1c1 va permetre posar-se per sobre en el marcador, anant al descans amb un 27-35 que feia preveure una segona part molt disputada.

A la represa tots dos equips van sortir molt desconnectats i cap d’ells va anotar en els 5 primers minuts. Fins que un triple de Marc Escoda va tornar a perforar la cistella local, a part d’aquesta cistella el Balaguer no va anotar amb en situacions de joc i només sumava des de la línia de tirs lliures.

En l’últim quart no va haver cap gran parcial per part de cap dels dos equips fet que afavoria als blaus per l’avantatge que portaven. El partit va acabar decidint-se pel bon estat físic dels visitants que van aconseguir finalitzar moltes situacions de contraatac en l’últim parcial de la mà de Robert Sánchez.

Bon partit tot i les baixes dels de la Noguera que van saber donar un pas endavant per créixer com a equip.