J8: CN Tàrrega – Natural Òptics CB Balaguer

temp2013-2014 8 20131106 2089792736

temp2013-2014 8 20131106 2089792736C. N. TARREGA 45 – NATURAL OPTICS C. B. BALAGUER 46

L’infantil femení aconseguia aquest diumenge passat al matí una victòria molt soferta davant un Tàrrega molt lluitador i evolucionat respecte al partit d’anada.

Des de l’inici del partit les visitants van sortir força adormides, el ritme venia marcat per l’equip local que aprofitava el poc encert i relaxació de les nostres infantils, probablement degut al resultat favorable del partit d’anada (victòria de 24 punts). Tota la primera part va estar marcada pel gran nombre de pèrdues de pilota del C. B. Balaguer, que les jugadores de Tàrrega van saber aprofitar en forma de cistelles fàcils, fet que es va traduir en l’avantatge local d’onze punts.

Després del descans, hi va haver una reacció esperada que va ajustar el marcador durant la resta de partit, les balaguerines es van ficar sòlides en defensa i van començar a passar-se la pilota com fan habitualment.

El matx va concloure amb final d’infart, en què la balança es va decantar pel nostre costat i vàrem acabar guanyant d’un punt (45-46).

Com sempre, hem d’aprendre dels errors comesos i seguir treballant; mai podem anar confiades abans d’un partit perquè, així com nosaltres som capaces del millor i del pitjor, els altres equips també.