J23: CB Balaguer – CB Nou Badia

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297C.B.BALAGUER A 77 – C.B.NOU BADIA A 71

Els balaguerins rebien als quarts de la taula amb una molt bona dinàmica de joc.

Primera part molt disputada, on la igualtat fou la tònica d’aquesta part; els nois de Badia van imposar la seva “agressivitat” en defensa, i els balaguerins els hi va costar molt trencar aquesta bona pressió dels visitants, tot i així, en el segon quart, els locals, es van ficar al nivell de la defensa dels visitants, i van aconseguir amb molt bones defenses i bon encert de la línia exterior, un parcial en aquest període de 27 a 15, que els va fer anar al descans amb un marcador de +7.

Però en la segona meitat, els nois de Badia van tornar a superar en defensa als locals, i van forçar un marcador de 55 a 55 abans de l’últim quart. En aquest últim, no fou fins a falta d’un minut per la fi, que els balaguerins es van ficar 8 punts amunt, però els visitants no estaven disposats a renunciar al partit, i amb dos triples seguits, van posar emoció fins a l’últim segon, amb un resultat de 73 a 71 a favor dels locals a falta de 20 segons per la fi. Però els tirs lliures van donar la victòria final als locals.

Excel.lent partit del Balaguer, que ja el situa a falta de 7 jornades, a 2 partits del play-out, en 8ena posició, empatat amb els sisens i setens.