J8: CB Borges A – CB Balaguer

temp2013-2014 16 20131106 1134248881

CB Borges A 74 – CB Balaguer B 58

Partit corresponent a la 10ena jornada del campionat sènior masculí de 3era Catalana, on el CB Balaguer va perdre en la seva visita a la pista del CB Borges. El Balaguer va tornar a notar l’absència de les nombroses baixes per lesió, sobretot en les posicions interiors, ja que el Borges disposava de jugadors realment molt alts per aquesta posició i dificultava poder-los defensar amb garanties. Tot i això, i en especial al segon quart, el Balaguer va demostrar recursos i encert a nivell ofensiu, situant-se al descans amb només 2 punts de desavantatge. Però l’alegria va durar poc, un parcial global en el 3er quart de 20 a 9, va impossibilitar per complert el triomf visitant. 74 a 58 al final del partit, i ara només toca pensar en el següent rival a casa, un rival difícil i un repte més per aquest equip en les circumstàncies que es troba.