J6: CB Pardinyes – CB Balaguer

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

temp2013-2014 6 20131106 1210871923Flor Vimbodí Pardinyes Negre 62 – CB Balaguer’99 B 59

Els cadets de primer any van tornar a mostrar-se com l’equip irregular que són, confiant-se des de bon principi contra un rival que a casa vam aconseguir guanyar per 45 punts de diferència. Tot i que als 4 minuts de partit, el marcador era de 0-7 favorable al Balaguer, era un resultat poc treballat, doncs la intensitat en defensa era molt baixa, permetent des de l’inici i durant tot el partit, que el Pardinyes mogués la pilota amb comòditat i marqués el ritme del partit.

Així doncs amb el Balaguer a remolc esperant que en algun moment els locals afluixessin, es va arribar a l’últim quart amb el Pardinyes 10 punts amunt al marcador, i amb la moral lògicament pujada. Al tram final del partit, els visitants van intentar arreglar la situació quan ja gairebé no quedava temps, i tot i que van tenir l’últim llançament a cistella, no haguessin aconseguit canviar la mala imatge mostrada al camp del Pardinyes.

Diumenge que ve ens toca desplaçament al camp del Cappont.