J8: CB Balaguer – Sicoris

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573BALAGUER 71   SICORIS 64

Victoria IMPORTANT

Victoria de caràcter!!, al igual que al partit a casa seva torno a repetir que el Sicoris no son millors que nosaltres però cal demostrar-ho damunt el rectangle de joc, avui hem demostrat que quant volem tenim caràcter, desprès el resultat també dependrà de l’encert que pugem tenir.

Els teníem ganes, eren els primers, invictes per mèrits propis, avui els hem guanyat fent una segona part mes que acceptable, la primera part totalment millorable, cal dir que si durant el partit ens cal fer algun període extra igual no l’aguantem, estàvem fosos totalment. Tenim algun “problemilla físic”.

Hem començat fort el primer període minut 7 parcial de 14-04, desprès s’ha igualat, al final el parcial ha estat de 18-15 favorable.

Al segon període el parcial ha estat de 13-26 desfavorable, deu minuts nefastos, ni temps morts ni canvis, res de res, tothom feia la gerra pel seu costat.

Mitja part parcial de 31-41 desfavorable, avui si, amb bones paraules sense apujar el to però tocant la fibra els ha tocat una bona bronca. Ha fet l’efecte esperat.

Tercer període parcial de 22-08 anaven com una moto, al final del període ja manàvem al marcador 53-49.

Quart període parcial de 18-15 hem arribat molt justet, hiper justet.

La pressió feta ha donat els fruits esperats, avui destacaria la “grapa” dels jugadors i com sempre la inestimable ajuda dels infantils. GRACIES.

La setmana que ve Cappont diumenge a les 11,00 hores mati, a casa els vam guanyar bastant be, intentarem de fer el mateix el diumenge, no hi falteu l’espectacle es garantit.