J7: CB Balaguer – Tallers Caselles Bellpuig

temp2013-2014 9 20131106 1154406517

temp2013-2014 9 20131106 1154406517C.B. Balaguer 39 – Tallers Caselles Bellpuig 79

Un mal inici dels balaguerins condiciona la resta del partit.

Primer partit de la segona volta contra un dels equips més forts de la categoria, els de Balaguer un cop més van sortir molt adormits a pista i van encaixar un parcial de 8-26 en el primer període degut a errades en els passes, precipitacions en atac i poca actitud defensiva. El següent quart vam seguir a remolc i no vam plantar cara en cap moment.

Va ser a partir de la segona meitat quan els nois de la Noguera van canviar l’actitud i això es va reflectir tant en el joc com en el marcador, les cistelles rebudes eren degudes a superioritats físiques del rival, en atac teníem més ordre i paciència i llegíem millor les avantatges.

En definitiva content per una part ja que vam plantar cara durant molts moments a un equip superior físicament (que a l’anada ens va tancar marcador) i amb ganes de millorar l’actitud dels inicis de partit, ja que segurament podríem haver disputat el partit durant més estona.

Pròxima jornada de descans que ens servirà per preparar el tres pròxims partits contra rivals directes. Content per la millora de resultats i optimista de cara als següents encontres.