J8: CB Balaguer – CB Torrefarrera

CB BALAGUER 23 – 47 CB TORREFARRERA

Vuitena jornada de la segona fase de la categoria sènior femenina territorial del CB bàsquet Balaguer. Aquest cap de setmana em jugat al nostre camp contra el segon classificat, el CB Torrefarrera. Partit desajustat en tots els 4 quart. En el primer quart tant les jugadores locals com les visitants no van estar encertades a la cistella arribant al final del quart amb un parcial de 4-9. A l’inici del segon quart, els dos equips van ficar-se en marxar amb un joc defensiu del Torrefarrera i en desajustos d’atac de les balaguerines, arribant a la mitjà part amb un resultat de 16-24.

A la represa, el treball dels dos equips va ser nul·la, tant en defensa com en atac, resultat d’aquest va ser el parcial de 6-9. Al quart i últim quart, el Torrefarrera va ficar-se en el seu joc i les balaguerines amb un desajust defensiu van fer que les noies de Torrefarrera determinessin el partit amb un clar 1-14 en el parcial, arribant al resultat de 23-47.