J8: Binéfar – CB Balaguer

Asesoria America Binefar  67  – 43 Natural Optics CB Balaguer

Partit per oblidar dels infantils en un camp complicat com el de Binefar.

Mal començament de partit per els de Noguera que encaixaven un parcial de 11-0, la poca intensitat i la confiança amb la que van sortir a pista, van fer que l’equip local anotes moltes cistelles fàcils i es creixes. Millor segon quart dels visitant que es posaven al partit gràcies a l’agressivitat en defensa i la bona circulació de pilota, partit igualat fins al descans 26-24.

A partir de llavors decisions arbitrals alhora de xiular els contactes + 8 faltes xiulades als visitants, sumat a la permissivitat de l’àrbitre als contactes locals en defensa van trencar el partit, l’expulsió de dos jugadors del Balaguer per 5 personals va ser determinant en el resultat final. Vam arribar a l’últim període a -7 però un cop més les forces va fallar als infantils del club que es van deixar anar fins el 67-43 definitiu.

Partit per aprendre dels errors i ser conscients que tots els partits son molt complicats, pròxim partit contra Bellpuig on esperem oferir una millor imatge.