J7: Sícoris – CB Balaguer

Sícoris Blanc 41 – 53 CB Balaguer

Setena jornada de la segona fase cadet masculí de Lleida. Partit que enfrontava a Sicoris Blanc, actual líder de la mateixa amb el CBBalaguer, ara tercer.

El partit va començar amb els 2 equips imposant un nivell d’anotació alt i permetent cistelles fàcils. Tot i això, +2 pels visitants al primer quart (16-18). Al segon però, la intensitat defensiva dels dos equips va pujar, forçant errades en tirs i penetracions però sent Sicoris més efectiu. 9-7 al segon marxant a la mitja part en empat a 25 punts.

En el tercer quart en CBBalaguer va posar una marxa més en tots els sentits que, sumat a la falta d’intensitat del Sicoris durant aquest, va deixar als granes per davant al marcador 27-41 (2-16 resultat de quart). En la recta final del partit, Sicoris va intentar reaccionar fent un parcial de 6-0 però ja era massa tard. 41-53 com a resultat final amb victòria dels de la capital de la Noguera contra els líders.