J22: BF Cornellà -CB Balaguer

BF CORNELLÀ A 41 – 47 CB BALAGUER

Victòria gairebé èpica del sènior femení del CB Balaguer, que es presentava a la pista del Femení Cornellà amb nombroses baixes i sense casi rotacions. Sortida molt bona de l’equip visitant, que es col·locava 2 a 10 al marcador. Aquest 8 punts d’avantatge van ser recuperats mica en mica per les noies del Cornellà, que a la meitat de segon període ja lideraven el partit per 19 a 14. Una nova reacció visitant ens col·locava 20 a 25 al descans i tot per decidir.  El darrer quart l’equip local va apretar i va provocar diverses pèrdues de pilota i ràpids contraatacs que retallaven les diferències  fins col·locar-se només a 3 punts però la sang freda de l’equip ens va permetre sumar una nova victòria.

El proper rival, el CB Castellbisbal, equip que està en gran dinàmica i millor equip de la 2a volta.