J7: CEP Pigot Vallfogona – CB Balaguer

CEP Pigot Vallfogona 72-35 CB Balaguer

Derrota clara de les sènior B contra un Vallfogona amb molta motivació i superioritat a la segona part.

Les Balaguerines van estar durant tot la primera part al partit, on lluitaven i sortien de la pressió a tot el camp de les de Vallfogona, amb facilitat. El poc encert i precipitacions ofensives van fer que durant els dos primer quarts anotéssim 20 punts, arribant a la mitja part amb una diferència de 10 punts (30-20).

El Vallfogona va sortir al tercer quart a deixar el partit sentenciat, amb un parcial de 24-4. Les Balaguerines, van afluixar el ritme del partit amb pèrdues de pilota alhora de sacar entre altres. El quart i últim temps, les Balaguerines, van intentar fer contraatacs i recuperacions de pilota, per treure aquesta gran diferència de punts, però finalment no va poder ser. El resultat va ser de 72 a 35 punts.