J7: CB Balaguer – CB Binèfar

CB Balaguer 91 – CB Binèfar 74

El dissabte 14 de Novembre va tenir lloc la setena jornada, que enfrontava al CBBalaguer contra el Club Baloncesto Binéfar, de la categoria cadet masculí a la capital de la noguera. El partit va començar amb un primer període disputat en el que els 2 equips li donaven més importància a anotar que a defensar la seva pròpia cistella. Tot i així, ventatge de 2 punts al final del primer quart pels locals. Al segon, el Balaguer va aconseguir donar-li una marxa més a la defensa deixant a 13 punts al visitant i aconseguint-ne ells 18, marxant al descans amb una renta 8 punts.

Després de la mitja part però, el Balaguer va sortir amb un ritme anotador i de partit que el Binéfar no va poder seguir amb el que els granes conseguien anotar en aquest període 37 punts i van encaixar 18, deixant enllestit el partit. La diferència en el lluminós va fer que els locals es relaxessin per perdre l’últim quart per 13-23, però deixant un marcador final de 91-74.