J6: CB.Torà 30- CB.Balaguer 63

CB.Torà 30- CB.Balaguer 63

Partit corresponent a la nostra sisena jornada ja que la primera vam descansar. Partit similar al que vam disputar contra el bellpuig negre o sigui que si voliem guanyar haviem de demostrar-ho a la pista i no creient que estava fet abans d’hora. Em sortit amb ganes i en el primer quart em adquirit una ventatja de +9 semblava quela cosa rutllava pero un segon quart espes i sense ser efectives sota el cércol em donat vida a un torà que ha anat fent la seva feina i s’ha colocat a tan sols 7 punts a la mitja part. Vestidor i recordar l’entrenat durant la setmana per no passar un mal tràngul a la segona part i així ha estat com les balaguerines amb un parcial de de 2-17 en els últims cinc minuts del tercer quart ha conseguit trenacar el partit, quedava un últim quart on hem pogut jugar sense cap pressió del marcador i guanyar el partit. Destacar els cinc triples aconseguits el dia d’avui per quatre jugadores anem agafant gustet a la distància de 6,25. MOLTES FELICITATS NOIES!!!!!!!!