J4 (2a fase):NATURAL OPTCS CB. BALAGUER 52-54 IBARZ NADAL CB. BINÉFAR VERDE

NATURAL OPTCS CB. BALAGUER  52-54 IBARZ NADAL CB. BINÉFAR VERDE

4a jornada de lliga – 2a Fase

Partit molt disputat el que es va viure el passat dissabte al poliesportiu de Balaguer, entre el Natural Optics Balaguer i l’Ibarz Nadal CB. Binéfar. Els balaguerins van perdre per 2 punts en un final d’infart.

El partit va començar molt disputat per part dels dos equips, 6-8 al primer quart, i així va seguir durant bona part del matx, 24-24 a la mitja part. Els de Binéfar a base de bons contraatacs anaven sumant al marcador, i el Balaguer fallava molt en atac però vivia del rebot ofensiu.

Però a l’inici de la mitja part, durant el 5è quat, els de Binéfar van aconseguir un parcial de 2-17, gràcies a la seva defensa i a les males decisions en atac dels balaguerins. El partit es va posar costa amunt pels balaguerins, 28-43, però va ser a partir del 6è quart que a base d’esforç i molta defensa els de la capital de la Noguera van començar a remuntar i van a conseguir empatar el matx a falta de 3 minuts pel final 51-51.

Finalment, un final de partit a cara o creu, que la sort va fer que es decantés per l’equip visitant, per un 52-54.