J7: CB Balaguer – CN Sabadell

C.B.BALAGUER A 98 – C.N.SABADELL B 82

Duel de cuers de la taula pel Balaguer.

El Balaguer necessitava guanyar al preu que fos per sortir de la zona de baix de la classificació, i per començar ja d’una vegada a demostrar la seva millora en joc.

La primera part fou clarament local, amb uns balaguerins molt concentrats i ficats en defensa, cosa que va permetre còrrer molt en atac i aconseguir una renda de 17 punts al descans 48 a 31.

A la represa, els nois de Sabadell, no volien donar el partit per perdut, i van plantejar una zona press tot el camp durant tota la segona meitat per intentar recuperar el partit. Això va provocar un tanteig tant elevat i un ritme de partit molt alt, amb un joc vistós i ràpid. D’aquesta manera els sabadellencs van retallar a falta de 3 minuts, fins als 8 punts ( 81 a 73 ), però una bona reacció dels nois de Balaguer, va tornar a situar la diferència en els 16 punts finals.

Bon partit de tots els nois de Balaguer, conscients i molt mentalitzats de sortir de la zona baixa, van tancar un gran matx.

Proper desplaçament a Badia del Vallés, per saber si els balaguerins s’han pujat, definitivament al carro de les victòries, i demostren una continuïtat en el seu joc.