J5: CB Bellpuig – CB Balaguer

CB Bellpuig 31 – CB Balaguer 62

C.B.Balaguer i C.B.Bellpuig han disputat aquest diumenge 27 el partit que els hi ha donat el liderat al equip de la capital de la Noguera. Un inici de partit ple de nervis i intensitat, col·locava un empat al marcador (8-8) al municipal de Bellpuig. Després d’encadenar una sèrie de bones acciones ofensives i defensives, l’equip balaguerí marxava al 2n quart doblant a l’equip rival (8-16). Molt disputat quasi tot el 2n quart, però al final d’aquest l’equip visitant va posar una marxa més que el rival aconseguint així una renta de 12 punts en el lluminós (18-30). 3r quart ple de problemes pels visitants i que van sapiguer aprofitar molt bé els locals, encadenant un parcial de 8-0 en el marcador. Després d’un toc d’atenció a un temps mort ben demanat, les visitants van reaccionar i van recuperar i, fins i tot, incrementar la renta de la mitja part (17 punts). Domini total al últim quart del partit per part de les granes. Gran intensitat defensiva en la sortida de pilota provocant pèrdues de pilota i acabant-les amb canasta van fer que, el CBBalaguer, marxés de Bellpuig amb un marcador final de 31-62.