J7: CB Balaguer- CB Cornellà

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

CB BALAGUER 50 – CB CORNELLÀ 39

Setena victòria del sènior femení A al campionat de Catalunya de segona categoria. El partit enfrontava a 2 dels 3 equips encara invictes i es presentava d’allò més emocionant. L’equip balaguerí, va sobreposar-se a les importants baixes que arrossegava i va ser capaç de realitzar un dels partits més intensos i seriosos de la temporada. Sense brillar en atac, va imposar el seu ritme defensiu que no va permetre a les visitants imposar la seva major qualitat física i individual.

Sortida molt bona de les locals, aprofitant la superioritat en el joc interior que col·locava un primer parcial de 10 a 2 al minut 4 de partit. Al final del primer període 15 a 10 per les de la Noguera.

Segon parcial molt igualat en joc i en marcador 10 a 10 que situava un ajustat 25 a 20 al descans.

L’inici del tercer període va ser clau pel devenir del partit ja que les locals van agafar una important renda de 14 punts que van saber mantenir fins al final del partit malgrat els intents de les visitant per retallar les diferències. 14 a 6 al 3r i 11 a 13 al quart van col·locar el definitiu 50 a 39 al marcador.

Sense brillar cap jugadora per damunt de cap altra, va ser una victòria d’equip, molt treballada on totes les jugadores van ser molt importants.

Aquesta setmana ens han donat la mala noticia que l’Alicia s’ha trencat el menisc i estarà uns partits de baixa. Un contratemps important, que enfortirà encara més a l’equip. Esperem tenir-te aviat entre nosaltres. Ànims i endavant !!!