J8: CB Nou Badia – CB Balaguer A

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

C.B.NOU BADIA A 77 – C.B.BALAGUER A 68

Els nois de Balaguer afrontaven el viatge a Badia del Vallés com l’inici de la recuperació en la classificació, amb molta il.lusió i ganes d’endur-se el partit.

En la primera part, el partit va estar molt igualat, tant de sota els taulells com del tir exterior, i amb una ràpida reacció per part dels nois del Balaguer, que al minut 4 del segon quart perdien 33 a 17, però que van variar la seva defensa amb uns forts ajustaments, i es van situar al descans amb un 39 a 31 que deixava tot obert de cara a la segona meitat.

A la represa, la igualtat va ser la tònica, però a l’inici de l’últim quart els balaguerins ja s’havien situat a només 6 punts. En aquests 9 primers minuts els balaguerins van treballar de valent amb defensa, sense permetre segons rebots ni tirs fàcils, i es van situar a falta d’1:30 per la fi, en un 69 a 65. Però en aquest tram final, l’encert en els tirs lliures del locals va fer que el parcial fos de 8 a 3, amb la victòria en el matx.