J6: CEP Vallfogona – CB Balaguer

AGRO CAL BLASIET CEP VALLFOGONA 41 – 79 CB BALAGUER

Partit sense historia, de pur tràmit, fàcil i alhora difícil de jugar per la manca de concentració, amb poques coses positives (hem pogut rotar mes la banqueta, bon rotllo entre els jugadors) i moltes de negatives (defensa, atac, actitud,….) lo comentat victòria i poca cosa mes.

Els nois de Vallfogona de Balaguer tenen feina a fer i nosaltres també, els propers partits com no ens posem les piles en defensa patirem per poder guanyar-los. Calia haver aprofitat mes el partit per assimilar conceptes.

El primer quart amb un parcial de 18 – 19 favorable al Balaguer, ha estat el mes competit, la manca de concentració dels nois del Balaguer ha permès que l’equip local fes aquesta puntuació i estes dins del partit.

Segon quart parcial de 9 – 23 també Balaguer, fàcil i ruptura del partit.

Mitja part 27 – 42 tot decidit o quasi decidit, bon rotllo entre tots i a esperar la segona part.

Tercer quart parcial de 2 – 12 Balaguer, pur tràmit, donant minuts a tothom.

Quart període parcial de 12 – 24 Balaguer, mes de lo mateix.

Partit resol amb facilitat, la setmana que ve l’Andorra, recordar que al seu camp vam perdre i al primer període no vam ficar cap punt, esperem que aquí a Balaguer la cosa sigui diferent i poder gaudir d’una victòria amb espectacle per fer fora aquest mal gust de boca que ens h a quedat del partit de Vallfogona de Balaguer.

Dissabte 14/11/2015 a les 11,00 hores tots al poliesportiu hi ha “basquet”.