Bonet Cars CB Balaguer – Júnior Femení

Bonet Cars CB Balaguer – Júnior Femení

El júnior femení , entrenat pel Joan i l’Ariadna és l’equip més jove de la categoria, tres cadets de primer any, cinc cadets de segon i cinc júniors de primer any, tot i això ja han demostrat que poden competir a la categoria en que estan. La majoria de les jugadores venen de guanyar el campionat provincial i segueixen amb les mateixes ganes i el mateix entusiasme de sempre.

 

L’entrenador: Joan Mateu Pla

Com és el teu equip? Crec que tenim un equip amb un futur esperançador, és un grup de jugadores amb moltes ganes i amb molt talent. Només ens falta un punt d’adaptació a la categoria, som l’equip més jove del campionat amb cadets i júniors de primer any i es nota. Hem de prendre’ns els entrenament com la competició, però dia a dia les jugadores mostres progrés en aquest sentit i estic convençut que l’equip arribarà a final de temporada a un gran nivell, tot i que ara ja està competint molt bé.

Quins objectius us heu marcat aquesta temporada? A nivell de resultats no em preocupa massa, hi ha un grup de 5 equips molt forts, i l’objectiu és tenir el nivell per competir els partits contra tots aquest equips i poder-ne treure algun, estic convençut que ho aconseguirem. A nivell de progrés de les jugadores, ens hem de centrar en construir un atac i una defensa sòlida i seguir gaudint del bàsquet com hem fet sempre.

Què és el millor d’entrenar al CB Balaguer? És un club on el vincle entre tots els entrenadors i jugadors és molt gran, tots som com una gran família i ens podem ajudar els uns als altres. Hi ha molt bon rollo entre tots els membres del club, i això s’agraeix.

Què n’esperes de les jugadores que formen part de l’equip? Simplement espero que anem  totes a una, i que mica en mica anem creixent unides mentre gaudim d’aquest esport. Reconec que sóc força exigent en els entrenaments i partits i sempre demano que les jugadores donin sempre el seu 100%.

Quina és la teva millor experiència com a entrenador? Vaig anar a veure la final a 4 del que era el cadet femení l’any passat, i com que l’Aida, va haver de marxar, l’Alícia em va proposar quedar-me a la banqueta, encantat vaig acceptar i vaig gaudir moltíssim del partit i de la victòria, després de dues pròrrogues i d’una remuntada espectacular. Vaig poder veure del que eren capaces.

Un entrenador: Aíto Garcia Reneses
Viatjaries amb l’equip a: Grècia
Un somni: Veure el club competir a nivell estatal
Equip professional preferit: Joventut de Badalona

 

La jugadora: Meri Bonet Sellart

Com és l’ambient dins del vestidor? Dins del vestidor acostuma a haver-hi un bon ambient després d’ entrenaments, partits, tot i que en el cas dels partits també hi ha aquella tensió o millor dit aquelles ganes de guanyar que provoquen certs problemes insignificants, tot i això som un equip molt unit.

Parla’ns dels teus entrenadors… Gairebé cada any tenim entrenadors nous, i crec que això és bo perquè cada entrenador ens aporta coses noves. Personalment no he tingut cap problema amb els entrenadors, cadascun té les seves coses bones i, com tothom, les dolentes. Aquest any no en puc tenir cap queixa, hi ha bon ambient i alhora treballem.

Què és el millor de jugar al CB Balaguer? Doncs que és el club on la majoria de les meves companyes d’equip hi portem anys i esperem continuar més anys unides pel bàsquet.

Què n’esperes d’aquesta temporada? A qualsevol persona li agradaria poder ser campions de lliga, però d’aquesta temporada almenys m’agradaria que el nostre equip  segueixi unit i lluitant per aconseguir el que ens proposem.

Quina és la teva millor experiència com a jugador/a? La millor experiència  va ser quedar campiones de Lleida l’any passat contra Binéfar.

Un jugador professional: Pau Gasol
Un jugador/a del Sènior A: Alícia Tiffon
Viatjaries amb l’equip a… Londres
Un somni:  Anar a veure un partit de NBA en directe.
Equip professional preferit: El Barça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − ten =