J6: CB Balaguer – Penya Fragatina

CB Balaguer 72- Penya Fragatina 68

Partit entre els dos equips invatuts del grup 3 de la júnior territorial.
El júnior del club va saber treure el partit contra una Penya Fragatina molt encertada des de la línia de tres punts, amb 8 triples realitzats.

L’inici de partit va estar marcat per la igualtat en el marcador les cistelles s’anaven alternant entre els dos equips. Les cistelles de Piqué pels locals i Español pels visitants van fer que la diferència en el primer període fos favorable als fragatins per quatre punts.

En el segon quart la millor banqueta local es va fer notar i amb un parcial de 23 a 16 permetien als locals agafar una mica de distància al descans.

En la segona part el marcador es va capgirar amb 4 triples consecutius en els últims 3 minuts de 2n quart va trencar la zona local.
En un últim quart amb una gran defensa els locals van poder capgirar el marcador ens els últims 2 minuts, molt bon partit dels fragatins i els de la noguera van treure un partit contra un dels millors equips de la competició.

Proper cap de setmana visitem el camp d’un altre rival dur com és el sícoris.