J6: CB Balaguer – CB Sort

temp2013-2014 17 20131106 1235842150

temp2013-2014 17 20131106 1235842150C.B.BALAGUER C 82 – C.B.SORT 42

Partit de festa major en el qual ens enfrontàvem a un equip de la part baixa de la classificació. Es un equip format per jugadors ja veterans i que ens podia crear alguna dificultat ja que nosaltres som un equip bastant mes jove que ells. Al tenir jornada diumenge despres de tota la festa major podíem tenir també algun ensurt però els jugadors locals son molt conscients que aquest any hem de tancar la classificació lo mes ràpid possible per poder tornar a la territorial A que es el lloc que penso que ens correspon. Parlant del matx no va ser un partit amb molta historia gracies als dos parcials dels primers quarts que no van deixar dubte en el marcador (+16 a la mitja part) ja en la represa un tercer quart igualat va deixar pas a un demolidor ultim quart de 31-10 on tots els jugadors de camp van anotar. Felicitats a l’equip per la feina ben feta que es la de guanyar partit a partit.