J5: CB Balaguer – SICORIS

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

CB BALAGUER 26 – SICORIS 76

Res a dir, derrota contundent

El resultat ho diu tot, avui tant sols un equip amb pista, el Sicoris, marcador tancat al minut 22 de joc, l’equip local el Balaguer molt tou en defensa i quasi nul en atac. Felicitats Sicoris.

Un cop dit lo dit hem permetreu un breu comentari, l’arbitratge d’avui no ajudarà a l’equip visitant a millorar en defensa, si les seves aspiracions son jugar preferents. Els nois del Sicoris en tot moment posant mans i l’àrbitre permissiu i content (a cada comentari dels jugadors del Balaguer els responia amb una riseta sarcàstica).

Poc a comentar del partit, el primer quart parcial de 15-41, un resum del breu comentari fet.

El segon quart, parcial de 09-27, mes del mateix.

Mitja part, parcial de 24-68, avui una mica de teràpia de grup, fent alguna al·lusió cap a l’equip contrari per part de l’entrenador, per mirar d’aixecar la moral que estava molt malmesa.

Tercer quart, parcial de 02-08, enganyós, com he comentat el marcador tancat al minut 22 de joc. La resta de minuts del període sobraven.

Quart període, sense parcial, també sobraven els 10 minuts d’aquest quart.

Res mes, reiterar les felicitacions al Sicoris i encoratjar al Balaguer a seguir treballant mes i mes fort cada dia.

La setmana que ve festa, l’altra l’Andorra difícil però no impossible, dissabte de la festa major 09/11/2013 a les 11,00 hores al poliesportiu, “compte” amb la marxeta del divendres, festa però amb seny. Us hi esperem a tots.